Centrul de Preventie si Anti-Aging Bucuresti a fost creat din dorinta de a promova un stil de viata sanatos si de a trata oamenii inainte ca ei sa ajunga la boala cronica.
Studiile recente demonstreaza faptul ca putem preveni bolile moderne printr-o nutritie echilibrata, printr-un mod pozitiv de a gandi si printr-o ingrijire corespunzatoare a corpului atat in interior cat si la exterior.

Pentru mentinerea sanatatii tale si a starii de bine, iti oferim:
* sfaturi personalizate si indrumari in cadrul Consultantei Anti-Aging cu dr. Doina Simona Stroilescu, medic de medicina de familie si consultanta in preventie & anti-aging
* o modalitate sigura si rapida de a-ti afla nivelul de antioxidanti pe care-i ai in corp – care este direct proportional cu starea ta de sanatate, conform studiilor stintifice
* tratament facial anti-aging cu efecte imediate
* terapii complementare (terapia prin ras)
* seminariisi workshopuri pentru aprofundarea conceptelor pe care e recomandat sa le aplicam in viata zilnica
* bonus: voie buna si intelegere de la o echipa dedicata :-)

Vezi serviciile Centrului de Preventie si Anti-Aging Bucuresti

Daca ai deja o boala cronica sau o situatie medicala, ia legatura cu noi ca sa discutam ce putem face pentru a-ti imbunatati viata si pentru a dobandi un organism mai rezistent.
Indiferent de varsta pe care o ai, nu este prea devreme sau prea tarziu ca sa ne bucuram impreuna de un stil de viata sanatos dar totodata fezabil pentru a-l putea include in rutina noastra zilnica.

Dr. Doina Simona Stroilescu ne spune:
„Mi-am inceput activitatea profesionala ca medic de medicina alopata, dar odata cu trecerea timpului, persoanele tinere intre 20-40 ani care veneau in cabinetul meu m-au pus pe ganduri. Nu erau bolnave, dar nici sanatoase, nu mai aratau tinere (desi erau) si aveau un element comun: lipsa de VITALITATE.
Atunci a inceput aventura vietii mele, am participat la numeroase conferinte pe tema anti-aging si am demarat un studiu aprofundat legat de influenta stilului de viata asupra procesului de imbatranire la nivel genetic.”

Vezi echipa Centrului de Preventie si Anti-Aging Bucuresti