Echipa

doctor simona doina stroilescu

Dr. Doina Simona Stroilescu

Medic de medicina de familie
Consultant in anti-aging
42 de ani
 
Practica medicina de peste 10 ani iar de patru ani isi dedica majoritatea timpului preventiei si anti-agingului.
“Am tratat atat de multi pacienti tineri dar foarte bolnavi incat ceea ce-mi doresc cel mai mult este sa vina spre mine oameni care isi doresc sa ramana sanatosi si frumosi.”
anda ioana comanescu

Anda Comanescu

Antropolog
28 de ani
 
Si-a inceput studiile de antropologie in tara si a continuat in Danemarca; ajunsa acolo, a fost surprinsa sa constate ca in Copenhaga nu exista la fel de multe farmacii ca in Romania; chiar trebuia sa strabata distante lungi atunci cand avea nevoie sa-si cumpere medicamente; iar cand a fost la medic si se astepta sa-i prescrie antibiotice pentru gripa, acesta a trimis-o acasa si a sfatuit-o sa doarma mai mult. “Atunci mi-am dat seama ca starea noastra de sanatate sau de boala este un factor cultural. La fel este si fericirea. Fericirea in cuplu se invata si se manifesta in functie de tiparele preluate de la parinti si din societate. Culturile noastre sunt foarte bogate iar atunci cand incepem sa constientizam diferentele care ne fac unici, este o revelatie.”
image

Radu Constantin

Facilitator Terapie prin Ras
31 de ani
 
Dupa prima sesiune de Terapie prin Ras la care a participat, Radu s-a simtit energizat, a fost mult mai productiv la serviciu toata saptamana si s-a hotarat imediat ca aceasta urma sa devina cariera lui. Timp de un an a participat la toate cursurile de formare care s-au organizat iar acum este unul dintre cei doi terapeuti prin ras din Bucuresti. “Pun foarte mare pasiune in a-i invata pe oameni sa rada fara a apela la umor, deoarece cred cu tarie in puterea miraculoasa a rasului si in beneficiile sale.”