Proiectia va fi urmata de o discutie cu regizorul Andrei Sota.
Obiceiurile alimentare nesanatoase din civilizatia moderna sunt cele care pun accent pe cantitate si care ne indeparteaza de calitatea hranei.
Acest film documentar romanesc de exceptie, trateaza relatia dintre fiinta umana si alimente.

TOXIC ofera o experienta unica, intr-o viziune proaspata si nonconformista.
Analizam cat de sanatoasa este hrana pe care o consumam zilnic, pornind de la principiile prof. Dr. Gheorghe Mencinicopshi si de la intrebarea “Ce este alimentul ?”. Profesorului Mencinicopschi porneste de la o teorie simpla: corpul uman este creat de natura sa decodeze informatia din mancare si sa o transforme in substantele necesare pentru a ramane sanatos.
Fiecare aliment are o informatie pe care o transmite corpului nostru.

Dupa vizionare, vom purta o discutie cu regizorul Andrei Sota si cu dr. Doina Simona Stroilescu de la Reteaua Privata de Sanatate REGINA MARIA despre nevoile energetice ale organismului, nutritia la nivel celular si vom propune solutii pentru a aduce organismului aportul necesar de antioxidanti si de lichide.

“TOXIC este primul film documentar romanesc care spune adevarul despre alimentele pe care le consumam, despre provenienta acestora si despre adevarata lor compozitie. Ne-am dorit, in plus, ca prin acest documentar sa imbinam informatia riguroasa si impartiale, sa o facem accesibila tuturor oamenilor care incearca sa-si schimbe modul de viata si sa spuna stop bombardamentului cu produse pline de tot felul de chimicale”, a marturisit Andrei Sota, regizorul filmului.

DATA: 19 iunie 2014
Accesul este permis incepand cu ora 18:00 iar proiectia incepe la 19:00.
LOCATIA: Casa Satya ( Bulevardul Banu Manta ) nr 25 Restaurant Vegetarian Bucuresti | Satya.ro

Accesul este gratuit si se face in limita locurilor disponibile; este necesara confirmarea participarii la telefonul 0722.298.120.

Galerie foto: