terapie-prin-ras1 Ni se întampla tuturor sa avem zile mai dificile sau obositoare si sa simtim ca stresul ne imbatraneste. Tot din cauza stresului, ne apar riduri sau fire albe. Expresia “mi-ai scos peri albi” nu a fost inventata intamplator.

Afla ca rasul este o metoda excelenta de a te relaxa, de a reduce stresul si de a preveni imbatranirea.

Te-ai gandit pana acum ca te poti mentine tanar doar razand in fiecare zi?
Chiar si gandul ca am putea rade in hohote ne sporeste imunitatea, ne creste energia si ne face sa privim viata dintr-o perspectiva mai buna.

Ce putem face ca sa aducem rasul in viata noastra in fiecare zi?
Vom invata sa radem fara motiv, sa ne lasam sa fim din nou copii, sa nu mai fim asprii si atat de seriosi cu noi insine.

Hohote de ras, voie buna, exercitii de respiratie, atitudine copilareasca, relaxare si multe alte beneficii va asteapta intr-o sesiune de terapie prin ras.

Durata: o ora.

Se organizeaza periodic in grupuri de 5-10 persoane si se recomanda o tinuta vestimentara lejera.terapie-prin-ras2


Afla mai multe despre Terapia prin Ras
Terapia prin Ras sau Laughter Yoga este un instrument unic prin care putem rade fara sa apelam la un motiv. Nu avem nevoie de glume, bancuri si faze comice ca sa radem. Pur si simplu radem sub forma de exercitiu. Incepem sa radem intr-un grup, la început fortat, dar pastrand contactul vizual cu ceilalai. Folosindu-ne de atitudinea copilareasca, rasul devine treptat autentic, real si contagios.Numele conceptului deriva de la tehnicile de respiratie profunda din Yoga (pranayama) si exercitiile de ras (laughter).Primul club de Laughter Yoga a fost creat in India de catre medicul Madan Kataria in 1995. Acesta s-a reunit intr-un parc din Mumbai cu alti cinci oameni si au inceput sa rada.Conceptul de Laughter Yoga se bazeaza pe cercetari stiintifice – corpul nu poate face diferenta intre rasul fals si cel autentic – astfel incat ne bucuram de aceleasi beneficii psihologice, cat si fiziologice – crestem aportul de oxigen in corp si intarim sistemul imunitar.Laughter Yoga este un instrument prin care oricine poate sa rada fara motiv. Vom rade sub forma de exercitiu, iar in scurt timp vom transforma rasul fals in ras autentic, real.Daca doresti sa inveti cum sa te relaxezi, sa elimini stresul si sa te mentii tanar, terapia prin ras este pentru tine.